Posts Tagged ‘craciun’

Urasc Crăciunul

Urăsc tot ce înseamnă jângălbels. Urăsc ninsoarea care se transformă în floşcăială. Urăsc faptul că trebuie să fim jolly. Urăsc pocnitorile, petardele, artifica şi bubuitoarea şi mai presus de toate urăsc oamenii care le cumpără. Ii urasc si pentru faptul ca nu stiu sa le foloseasca si ajung prin spitale. Dupa ce ies din spitale dau in judecata sau pe mana autoritatilor, vanzatorii care nu au avut inspiratia divina sa-i anunte ca petardele nu se baga in fund dupa ce le-ai aprins, “ca sa ai parte de senzatii tari”.

Urasc colindatorii care bat la usi in speranta ca fac si ei un ban de sarbatori. Nu vreau sa le dau bani. Colindatul, in esenta lui, ar trebui sa fie o activitate benevola care sa anunte prin cantece un eveniment religios inaltator nu sa ma oblige pe mine sa “primesc cu steaua”.

Urasc felicitarile corporate si mesajele de sarbatori nepersonalizate. “Fie ca lumina sfanta sa-mi lumineze calea”. Pe bune? Atat de putin insemn pentru tine astfel incat sa-mi trimiti un mesaj pe care oricum il trimiti altor sute de contacte din telefon sau address book? Nu vreau sa primesc asa ceva si mai ales nu raspund la asa ceva. Le gasesc revoltatoare si lipsite de sens.

Las postul deschis… O sa mai izbeasca idei.

Tags: , , ,

10 CommentsSetPageWidth